![]() |
№1043 від 25.11.2021p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
![]() Скумбрія в середньоземноморському стиліНа 4 порції: скумбрія заморожена – 2 шт.; часник – 3 зубчики; лимон – 1 шт.; олія – 2 ст.л.; цибуля – 1 шт.; томати очищені у власному соку – 1 банка (400 г); сухе біле вино – 100 мл; оливки – 150 г; сіль перець за смаком; цукор – 1 ч.л.; петрушка – кілька гілочок. Скумбрію розморозити, промити і розпотрошити, ще раз ретельно промити та обсушити паперовим рушником. У кожної риби відрізати голову та хвіст, тушки розрізати навпіл. Із половини лимона вичавити сік, змішати з 2 ст.л. олії і додати пропущений через прес часник. Отриманою сумішшю замаринувати скумбрію та залишити на 15 хвилин. Цибулю нарізати чверть-кільцями, томати несильно розім’яти виделкою або нарізати на шматочки середнього розміру. Розігріти сковороду, налити трохи олії, викласти нарізану цибулю і обсмажити 3 хвилини на середньому вогні, помішуючи. Додати томати разом із соком, вино, перемішати і готувати 10 хвилин на середньому вогні. Додати оливки, перець і сіль, перемішати і готувати ще хвилин 5-10. Нарізати петрушку, додати в соус, покласти цукор, перемішати і зняти з вогню. Розігріти духовку до 180оС. Викласти шматочки скумбрії у форму для запікання, полити соусом, покласти поруч із рибою кілька скибочок лимона і запікати в розігрітій до 180оС духовці ~20-25 хвилин.
Коментарі (0):
|
Warning: require_once(/home/rakursrovnoua/public_html): Failed to open stream: No such file or directory in /home/rakursrovnoua/public_html/footer.php on line 10 Fatal error: Uncaught Error: Failed opening required '' (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php80/root/usr/share/pear') in /home/rakursrovnoua/public_html/footer.php:10 Stack trace: #0 /home/rakursrovnoua/public_html/info.php(316): include() #1 {main} thrown in /home/rakursrovnoua/public_html/footer.php on line 10 |