Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Листопад 2023p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| |
Грудень 2023p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
|
Новини Рівне
|
|
#Ракурс розваг  Гуляш-коблер
- свинина м’якоть 1,5кг;
- борошно 60 г;
- цибуля 60 г;
- оливкова олія 100 мл;
- мелений перець 0,5ч.л.;
- часник 1 зубчик;
- мелена червона паприка 1 ст.л.;
- мелена кориця 0,5 ч.л.;
- яловичий бульйон 350мл;
- червоне сухе вино (можна замінити бульйоном, але з вином смак багатше і цікавіше) 100 мл;
- томатний соус (протерті томати) 200 мл;
- червоний солодкий м’ясистий перець 350 г;
- сіль за смаком.
Галушки:
борошно 250 г;
розпушувач 7 г;
вершкове масло 65 г;
молоко 100 мл;
сіль щіпка;
кмин або коріандр 1 ч.л.;
молоко для змащування.
Борошно, сіль, розпушувач змішати. Додати масло, розтерти в крихту, влити молоко, замісити еластичне тісто, розкачати пласт товщиною 1 см, вирізати формочкою кола діаметром 4 см, змастити зверху молоком. М’ясо помити, просушити і нарізати однаковими шматочками, обваляти шматочки в борошні і порційно швидко обсмажити. Цибулю нарізати півкільцями, часник подрібнити і обсмажити в двох ложках олії до прозорості, додати спеції і бульйон, довести до кипіння. М’ясо покласти в форму до цибулі, все добре перемішати, влити томат, вино, довести до кипіння. Перець порізати великими шматочками, перемішати, поставити в розігріту до 200 ° С духовку і тушкувати під кришкою 2 години.
Збільшити температуру до 240С. Покласти на гуляш галушки, повернути в духовку і готувати без кришки хвилин 15-20, поки вони не стануть пишними і золотистими.
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1147 від 06.12.2023p. |
¤ В’їхав у відбійник:у ДТП тяжко травмувалася пасажиркаАвтопригода сталася 24 листопада близько сьомої ранку на трасі «Київ-Чоп» на під’їзді до міста Дубно....
| | ¤ Досвід «зелених» кімнат планують поширювати на усі громади РівненщиниВ області працюють три «зелені кімнати» – у Сарнах, Острозі та Рівному. Разом з тим, такі приміщення необхідно створювати й в інших громадах Рівненщини....
| ¤ Острозька лікарня отримала благодійну допомогу з-за кордонуВ Острозі побувала делегація з бельгійського міста Мальмеді на чолі з бургомістром Жаном Полем Бестіном. Іноземці передали місцевій лікарні благодійну допомогу. Це стало можливим завдяки співпраці заступника голови обласної ради Віталія Ундіра з адміністрацією цього європейського міста....
| | ¤ Алла Карпюк: «Наша громада виживає за рахунок власних надходжень…»Після початку війни життя наших громад не дуже активно висвітлюється у ЗМІ. Цьому є об’єктивне пояснення – не так вже багато подій, так чи інакше не пов’язаних на пряму з обороною, цікавлять засоби масової інформації. Але ситуація змінюється і діяльність органів місцевого самоврядування все більше цікавить суспільство, що, безумовно, добре. Для того, щоб зрозуміти, як сьогодні живе одна з найперспективніших громад Рівненщини – Великоомелянська, автор попросив про інтерв’ю у її голови Алли Карпюк....
| ¤ 500 мільйонів Генштабу ЗСУ, 300 мільйонів – військовим частинам:Кличко про додаткові кошти з бюджету Києва на ЗСУКиїв виділяє додаткові кошти для допомоги Збройним силам України....
| | |
|