Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1044 від 02.12.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Серпень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
Вересень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Новини Рівне
QRcode

#Ракурс розваг

Гуляш-коблер

Гуляш-коблер

  • свинина м’якоть 1,5кг;
  • борошно 60 г;
  • цибуля 60 г;
  • оливкова олія 100 мл;
  • мелений перець 0,5ч.л.;
  • часник 1 зубчик;
  • мелена червона паприка 1 ст.л.;
  • мелена кориця 0,5 ч.л.;
  • яловичий бульйон 350мл;
  • червоне сухе вино (можна замінити бульйоном, але з вином смак багатше і цікавіше) 100 мл;
  • томатний соус (протерті томати) 200 мл;
  • червоний солодкий м’ясистий перець 350 г;
  • сіль за смаком.

Галушки:

борошно 250 г;

розпушувач 7 г;

вершкове масло 65 г;

молоко 100 мл;

сіль щіпка;

кмин або коріандр 1 ч.л.;

молоко для змащування.

Борошно, сіль, розпушувач змішати. Додати масло, розтерти в крихту, влити молоко, замісити еластичне тісто, розкачати пласт товщиною 1 см, вирізати формочкою кола діаметром 4 см, змастити зверху молоком. М’ясо помити, просушити і нарізати однаковими шматочками, обваляти шматочки в борошні і порційно швидко обсмажити. Цибулю нарізати півкільцями, часник подрібнити і обсмажити в двох ложках олії до прозорості, додати спеції і бульйон, довести до кипіння. М’ясо покласти в форму до цибулі, все добре перемішати, влити томат, вино, довести до кипіння. Перець порізати великими шматочками, перемішати, поставити в розігріту до 200 ° С духовку і тушкувати під кришкою 2 години.

Збільшити температуру до 240С. Покласти на гуляш галушки, повернути в духовку і готувати без кришки хвилин 15-20, поки вони не стануть пишними і золотистими.

02.12.2021


Переглядів: 1214

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1186 від 05.09.2024p.
¤ 
Що діти успадковують виключно від батька?

Що діти успадковують виключно від батька?

Коли йдеться про генетику, діти успадковують унікальну комбінацію рис від обох батьків....

¤ 
Зіткнення двох авто: загинув водій легковика

Зіткнення двох авто: загинув водій легковика

ДТП сталася 31 серпня близько 5 години на автодорозі «Городище-Рівне-Старокостянтинів» неподалік села Лісопіль....

¤ 
Ваш родич потрапив у ДТП: львів’янину повідомлено про підозру за шахрайство

Ваш родич потрапив у ДТП: львів’янину повідомлено про підозру за шахрайство

Зловмисник, який більше 10 років провів за ґратами, перебуває у слідчому ізоляторі за аналогічний злочин, вчинений на території Львова....

¤ 
Голова облради звільнив керівника протипухлинного центру. Звільнилися і заступники

Голова облради звільнив керівника протипухлинного центру. Звільнилися і заступники

– Ми всі бачили цю недостойну поведінку. І звичайно, що і обласна рада і облдержадміністрація засудили це. Вже прийняті кадрові рішення: керівник протипухлинного центру Григорій Іванович Максим’як та його заступники написали заяви на звільнення....

¤ 
Виробники Рівненщини вже долучаються до Національного кешбеку

Виробники Рівненщини вже долучаються до Національного кешбеку

2 вересня в Україні стартувало бета-тестування програми «Національний кешбек». Впродовж місяця система наповнюватиметься товарами українських виробників, за купівлю яких споживачі отримають 10 % кешбеку....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (22002)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (18034)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (15138)
• Допомога під час карантину [967] (15059)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14866)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14711)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (14623)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (14577)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (14567)
• Живи до ста! [965] (14542)
• Бюджет і ми… [965] (14473)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (14462)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (14349)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (14277)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (14221)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (14165)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13778)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13761)

ТОП-15 свіжого номера:

• У День пам’яті захисників Кличко вшанував пам’ять героїв та взяв участь у відкритті меморіального монументу (256)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"