Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №209 від 13.10.2005p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Квітень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Травень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Новини Рівне
QRcode

#Що ми їмо?

- Споживайте ковбасу – будете здорові, -

- Споживайте ковбасу – будете здорові, -

радять працівники Дворецького м’ясопереробного

Хто з нас не намагається дотримуватися заповіді правильного харчування?! Однак, не всім відомо, що з настанням осінніх холодів джерелом енергії, необхідної для зігрівання тіла, найліпше можуть стати ковбаса та інші м’ясні вироби. Крім того, в цих продуктах містяться незамінні амінокислоти, залізо і вітаміни групи В. Тому, купуючи м’ясні і ковбасні вироби, краще вибирати ті, в яких більше м’яса, менше жиру, крохмалю, рослинних компонентів і хімічних добавок.

- Чим дорожча ковбаса, тим вона смачніша і корисніша, - переконливо стверджує співвласник Дворецького м’ясопереробного пан Володимир.

Ця фірма випускає варені ковбаси в широкому асортименті – докторську, естонську, молочну, сардельки, сосиски. Ніби повсякденні назви, однак скуштуйте – і переконаєтеся, що місцеві м’ясопереробники не ховають у привабливих ковбасних батонах стабілізаторів, хімічних добавок і соєвих ізолятів.

- Ми виготовляємо продукцію з якісної вітчизняної сировини – яловичини і свинини, додаючи в ковбасний фарш традиційні українські приправи - сіль, перець, часник і коріандр. Упродовж семи років (саме стільки часу працює наше підприємство) намагаємося утримати стабільну ціну (ковбаси Дворецького м’ясопереробного коштують від 8 до 18 гривень). Крім того, робимо все, щоб урізноманітнити асортимент виробів. Ось, наприклад, нещодавно у рівненських супермаркетах та на ринках з’явився новий витвір наших ковбасників – курячий рулет. Він досить недорогий, але смачний, тому рівняни із задоволенням його купують і споживають, - розповідає пан Володимир.

Дворецькі ковбаси до смаку не тільки мешканцям Рівного (їх можна придбати на центральному та Андріївському ринках, у супермаркетах, гастрономах). Продукція підприємства користується попитом і в сусідньому Луцьку, і серед вибагливих жителів столиці.

Звісно, ринок щодня диктує м’ясопереробникам свої умови. Якщо товар неякісний, його просто ніхто не купуватиме. Тому про якість продукції повинен говорити споживач, а не виробник. Те, що на прилавках рівненських ринків і магазинів з’являється все більше дорогих ковбас без функціональних добавок, означає, що рівень культури харчування останнім часом значно підвищився.

- Однак, зупинятися на досягнутому в жодному разі не можна, адже й ковбаса, навіть найсмачніша, швидко приїдається, - говорить Володимир. – Тому я й мої колеги уважно стежимо за появою нових технологій, які розробляють вітчизняні інститути переробної промисловості. Крім того, ми переконані, що чим продукт натуральніший, тим він корисніший. Не шкодуйте м’яса – і ковбаса буде якісною!

Втім, неможливо уявити докторської без молока, яєць і цукру. Саме цей вид продукції, а також сардельки, найбільше подобаються дітям. А вибагливим гурманам до смаку салямі, виготовлена, як запевняють виробники, з чистого м’яса, або ж знаменита московська.

Багато підприємств випускають ковбаси з такими назвами, однак, не всі вони дотримуються чітко встановлених технологічних вимог. Утім, як запевняють власники Дворецького м’ясопереробного, їхня продукція виготовляється з натуральної сировини і з найкращими приправами. Тож спробуйте – і ви переконаєтеся в цьому.

13.10.2005Наталя ЛЕВЧУН


Переглядів: 1001

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1167 від 01.05.2024p.
¤ 
Як правильно розріджувати кров?

Як правильно розріджувати кров?

Стежити за в’язкістю крові дуже важливо, адже хоч «густа кров» не класифікується як клінічний стан, вона може сприяти ризику формування тромбів. Для визначення в’язкості крові необхідно здати аналіз крові, хоча деякі симптоми також можуть вказувати на цю проблему....

¤ 
Бурштин та гвинтівку вилучили здолбунівські поліцейські

Бурштин та гвинтівку вилучили здолбунівські поліцейські

Санкціонований обшук у господарстві 22-річного жителя села Ільпінь поліцейські за процесуального керівництва окружної прокуратури провели 19 квітня....

¤ 
На Рівненщині запрацює школа у лікарні

На Рівненщині запрацює школа у лікарні

На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв. Освітній осередок, розташований в Рівненській обласній дитячій лікарні, де будуть навчатись маленькі пацієнти, які вимушені довгий час перебувати на лікуванні. Нині ідуть ремонті роботи в навчальному просторі та формують колектив вчителів та вихователів. Про це повідомив перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін....

¤ 
Кличко: «Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на закупівлю дронів»

Кличко: «Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на закупівлю дронів»

Кияни, які взяли участь в благодійному забігу на Трухановому острові та аукціоні зі збору коштів на дрони, зібрали понад 3 мільйони гривень. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21281)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17403)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14624)
• Допомога під час карантину [967] (14541)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14374)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14192)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (14068)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (14039)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (14037)
• Живи до ста! [965] (14008)
• Бюджет і ми… [965] (13949)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13943)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13820)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13723)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13719)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13658)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13279)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13247)

ТОП-15 свіжого номера:

• Кличко: «Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на закупівлю дронів» (369)
• Чому залізний купорос не варто використовувати на ділянці навесні? (75)
• Їхав п’яним за кермом: загинула 19-річна пасажирка (73)
• Чилбир – яйця по-турецьки (72)
• 12 кращих джерел вітаміну Е: чиста шкіра, добрий зір, міцний імунітет та збереження молодості (72)
• Бурштин та гвинтівку вилучили здолбунівські поліцейські (70)
• Як правильно розріджувати кров? (68)
• Лікарі назвали фрукт, який стає кориснішим після термічної обробки (66)
• У Рівному нарешті впорядкують вуличну торгівлю на вулицях Шевченка та Базарна (64)
• Вітамін D і не тільки: популярні добавки, які можуть бути небезпечними для вашого серця (64)
• Ефективний спосіб збільшити горіння свічки (63)
• Переваги паперових форм для пасок (63)
• Що не варто чистити харчовою содою? (63)
• На Рівненщині запрацює школа у лікарні (63)
• Які шкідники бояться чорнобривців? (60)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"