Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Січень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
| | | |
Лютий 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
|
Новини Рівне
|
|
#Ракурс розваг  Швидка буженина
На 1 кг свинячої шиї:
2 ч.л. солі (під ніж);
5 зубчиків часнику;
5 лаврових листочків;
500 мл кип’ятку. М’ясо промиваємо, ретельно просушуємо. Робимо надрізи, щоб нашпигувати часником, натираємо сіллю. Залишаємо на хвилин 30, але раптом приготуєте з вечора і забудете в холодильнику буде тільки краще. Обсмажуємо м’ясо на великому вогні з усіх боків до рум’яної скоринки. У вогнетривку ємність кладемо лаврові листочки, на них м’ясо, заливаємо кип’ятком, закриваємо кришкою. Якщо ємність не передбачає кришки, то закриваємо фольгою в три шари. Ставимо в духовку при 180С на 40 хвилин. Тоді виймаємо, охолоджуємо під пресом і можна нарізати.
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1207 від 13.02.2025p. |
|