№1049 від 05.01.2022p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Швидка буженинаНа 1 кг свинячої шиї: 2 ч.л. солі (під ніж); 5 зубчиків часнику; 5 лаврових листочків; 500 мл кип’ятку. М’ясо промиваємо, ретельно просушуємо. Робимо надрізи, щоб нашпигувати часником, натираємо сіллю. Залишаємо на хвилин 30, але раптом приготуєте з вечора і забудете в холодильнику буде тільки краще. Обсмажуємо м’ясо на великому вогні з усіх боків до рум’яної скоринки. У вогнетривку ємність кладемо лаврові листочки, на них м’ясо, заливаємо кип’ятком, закриваємо кришкою. Якщо ємність не передбачає кришки, то закриваємо фольгою в три шари. Ставимо в духовку при 180С на 40 хвилин. Тоді виймаємо, охолоджуємо під пресом і можна нарізати.
Коментарі (0):
|
© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |