Для тіста: яйце, цукор, мед, масло у вогнетривкому посуді ставимо на водяну баню, розтоплюємо. Додаємо соди з лимонною кислотою, перемішуємо, утвориться біла пишна маса,просіюємо борошно, ще раз перемішуємо до однорідного стану і знімаємо з вогню. Маса важка, липка, але борошна не підсипаємо, даємо тісту повністю охолонути (в морозилку на 15-20 хвилин поставити), і воно набуде потрібної консистенції. Далі ділимо тісто на 10 частин, кожну розкачуємо і випікаємо при 180С 5-7 хвилин, вирізаємо потрібний розмір і даємо охолонути.
Для крему все збиваємо міксером при максимальній швидкості до стійких пік.
Охолоджені коржі промазуємо кремом, обмазуємо готовий торт, декоруємо за бажанням. Можна просто підсушити обрізки коржів, пробити в блендері, просіяти через сито і обсипати торт з усіх сторін. Дати настоятися в холодильнику не менше 6 годин.