№1056 від 25.02.2022p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Класичний трюфель200 г шоколаду 56?%; 100 мл вершків 33?%; 20 г вершкового масла; 30 г інвертного сиропу (можна замінити медом); 10 мл коньяку, рому або ароматного лікеру. Довести вершки до кипіння, вилити на шоколад, розмішати, додати решту інгредієнтів, ще раз розмішати до однорідності, буде ідеально пробити блендером. Закрити плівкою в контакт і залишити у холоді на 12 годин для стабілізації. Сформувати цукерки та обкачати в какао, горіхах, вафельній крихті або субліматах. Термін придатності таких цукерок 3-5 діб в холодильнику, якщо треба продовжити до місяця, то готові цукерки занурюємо в темперований шоколад.
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |