Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1058 від 10.03.2022p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Вересень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
Жовтень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

Новини Рівне
QRcode

#Ракурс добрих порад

Не поспішайте викидати дерев’яні палички – найдоречніші способи використання на домашній кухні

Скільки вам було років, коли ви вперше стали користуватися паличками для їжі? Коли вперше захопили в «полон» суші або роли і, радіючи успіху, демонстрували нове вміння? На хвилі любові до японської кухні, багато людей управляється з паличками майже як азіати. Вони навчилися брати ними інгредієнти салатів і навіть рисинки. До речі, кажуть, що це не тільки добре для засвоєння їжі, але і сам процес заспокоює.

Одноразові дерев’яні палички, які доставляють разом з суші/ролами або куплені в магазині, після їжі зазвичай всі викидають, а марно! Пара паличок – функціональний кухонний інструмент, який стане в нагоді для багатьох операцій. Ними легко мити, зручно зберігати. Палички лише не потрібно класти в посудомийну машину або замочувати у воді, так як вони можуть легко деформуватися, зламатися або отримати щербини. Згодом їх колір потемніє, але це не впливає на їх якість.

Паличками можна діставати все, що готується у фритюрі, наприклад, пончики.

За допомогою паличок можна діставати з банки консервовані овочі, каперси, оливки, маслини. Навіть більш-менш вузьке горлечко для них не перешкода. Потрібно тільки вміти ними управлятися.

Паличками для їжі можна збивати до однорідності яєчний білок або жовток.

Дерев’яні палички – простий інструмент для змішування інгредієнтів невеликого обсягу, наприклад, крохмалю і води/бульйону.

Палички можна використовувати замість шпажок для невеликих шашличків. Тільки не забудьте їх попередньо опустити в воду мінімум на 30 хв.

Палички для їжі – заміна паличок для морозива. Влітку їх можна увіткнути у фруктовий йогурт і прибрати в морозилку. Вийде домашнє ескімо.

Паличками для їжі відмінно перевертати невеликі шматочки м’яса, курки, морепродуктів, риби або овочів, що смажаться на сковорідці. Бонус: їх абсолютно безпечно використовувати в посуді з антипригарним покриттям.

Палички для їжі – доморощений, але ефективний термометр для визначення готовності олії для фритюру. Якщо ви опустите дерев’яну паличку в олію, і навколо неї почнуть утворюватися маленькі бульбашки, значить її температура 165-175 °С. Це оптимальна температура для смаження.

Японці радять використовувати палички при заморожуванні продуктів. Для цього покладіть продукт, наприклад, фарш, овочеве/фруктове пюре, густий томатний соус, в міру густе тісто, у великий пакет для заморозки (ЗІП лок) і випустіть з нього максимум повітря, виключивши повітряні кишені і роблячи упаковку якомога більш плоскою. Коли заготовка готова, використовуючи паличку для їжі, розділити фарш або пюре на окремі порції. Просто натисніть на масу, щоб залишився слід і «розкресліть» її на квадрати або прямокутники. Приберіть заготовку в морозилку. Покладіть її строго горизонтально, щоб «квадрати» не збилися і нічим її не придавлюйте.

Якщо ви вмієте добре управлятися паличками для їжі, ними можна перекладати готову італійську пасту або локшину з каструлі з киплячою водою прямо на сковороду з соусом – навіть спеціальні щипці не знадобляться, тим більше друшляк.

І нарешті, китайські палички – заміна пінцета. Ними можна викладати інгредієнти страви на тарілці для фотозйомки або просто для декору святкової страви.

10.03.2022


Переглядів: 796

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1190 від 04.10.2024p.
¤ 
А ви знали, що легені можуть свербіти?

А ви знали, що легені можуть свербіти?

Чи відчували ви або хтось із ваших знайомих коли-небудь свербіння в легенях? Зазвичай легеневий свербіж – симптом, викликаний подразниками довкілля або певним захворюванням. Термін «itchy lungs», тобто «легені, що сверблять», об’єднав декілька станів, які мають схожі симптоми....

¤ 
Автоцистерна врізалась у блокпост: один загиблий, двоє травмовані

Автоцистерна врізалась у блокпост: один загиблий, двоє травмовані

Автопригода сталася 28 вересня близько 08:15 на трасі Київ-Ковель-Ягодин....

¤ 
6-річний хлопчик загинув під час пожежі

6-річний хлопчик загинув під час пожежі

Трагедія сталася 25 вересня близько 16 години у селі Новостав Рівненського району....

¤ 
На Рівненщині працюють над забезпеченням зв’язку під час блекаутів

На Рівненщині працюють над забезпеченням зв’язку під час блекаутів

Можливість додзвонитись до екстрених служб у випадку відсутності електроенергії. Про це йшлося під час наради в Рівненській ОДА із представниками мобільних операторів, ДСНС, поліції та екстреної медичної допомоги....

¤ 
Бійці 3-ї штурмової бригади отримали партію літаків-камікадзе від «Української команди»

Бійці 3-ї штурмової бригади отримали партію літаків-камікадзе від «Української команди»

Волонтерський штаб «Українська команда» передав партію дронів-літаків 3-ій окремій штурмовій бригаді. Загалом волонтери відправили на передову вже понад 200 таких дронів. Про це повідомляється на Facebook-сторінці «Української команди»....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (22124)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (18161)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (15237)
• Допомога під час карантину [967] (15151)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14956)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14813)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (14722)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (14683)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (14673)
• Живи до ста! [965] (14644)
• Бюджет і ми… [965] (14580)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (14565)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (14442)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (14387)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (14303)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (14245)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13885)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13860)

ТОП-15 свіжого номера:

• Бійці 3-ї штурмової бригади отримали партію літаків-камікадзе від «Української команди» (160)
• На Рівненщині працюють над забезпеченням зв’язку під час блекаутів (58)
• Автоцистерна врізалась у блокпост: один загиблий, двоє травмовані (53)
• На Рівненщині розвивається ветеранський лізинг (52)
• А ви знали, що легені можуть свербіти? (50)
• Крем-суп з гарбуза та груші (49)
• 6-річний хлопчик загинув під час пожежі (47)
• Ні пігментації, ні зморшок: ця «шипучка», здатна повернути молодість рукам будь-якого віку (46)
• Три методи, які допоможуть вам відновити гостроту вашої тертки (45)
• Чайні пакетики: як навчитися відрізняти «правильний» напій від небезпечної підробки? (45)
• Кулінарна хитрість, завдяки якій оладки не вбирають олію зі сковороди (44)
• Як видалити губну помаду з одягу за допомогою міцелярної води? (44)
• Як до останньої краплі видавити сік із лимона? (44)
• Чим небезпечні заспокійливі препарати? (41)
• Почервоніння очей: втома чи хвороба? (34)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"