Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Листопад 2024p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
Грудень 2024p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | | | |
|
Новини Рівне
|
|
#Ракурс розваг Швидкосупчик з консерви
На 4 порції:
1 банка консерви в томаті;
1 картоплина;
1 середня морквина;
1ст.л. дрібної вермішелі типу «павутинка»;
зелень, що є в наявності. В каструлю викладаємо почищену і порізану дрібним кубиком картоплю, тремо моркву, викладаємо весь вміст консерви, заливаємо водою (приблизно 1-1,2л) і доводимо до кипіння. Хвилин через 5 додаємо вермішель, зменшуємо вогонь і варимо до готовності картоплі, так як різали ми її дрібно, то звариться вона швидко. Ріжемо зелень, яка є в наявності і теж викладаємо в каструлю, виправляємо на сіль, перець, виключаємо вогонь і подаємо.
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1198 від 11.12.2024p. |
|