№1061 від 31.03.2022p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Хрусткі трубочки з лаваша з картоплею і кунжутомРум’яні та хрусткі трубочки з картоплею сподобаються дорослим і дітям, можуть бути легким перекусом або швидким сніданком для всієї родини. Подавати їх можна з будь-яким соусом, кетчупом, який вам подобається та обов’язково в гарячому вигляді! Інгредієнти: 2 листи лаваша; 3 картоплини; 100 г цибулі; 30 г вершкового масла; 50 мл молока; 2 ст. л. сметани; яйце для змащування; кунжут для посипання. Приготування: Картоплю потрібно очистити та відварити в підсоленій воді до готовності. Окремо обсмажити на вершковому маслі або рослинній олії ріпчасту цибулю. З готової картоплі злити воду. Додати обсмажену на олії цибулю і розтовкти до отримання пюре. Сюди ж можна додати тертий сир або зелень, варіантів безліч. Лаваш розрізати на однакові квадрати зі стороною 15-17 см. У невеликій ємності змішати сметану, рослинну олію, молоко і сіль. І змастити цією сумішшю підготовлені, нарізані квадратики з лаваша, тоді вони стануть м’які та пластичні. Викласти картопляну начинку на один кут квадрата. Згорнути рулетиком, підвернувши всередину куточки. Викласти трубочки з лаваша на деко. Змастити яйцем і посипати кунжутом. Випікати в розігрітій до 180 оС духовці, 20-25 хвилин, поки рулети не зарум’яняться. Трубочки з лаваша з картоплею краще всього подати гарячими, поки вони хрусткі, до чаю або кави.
Коментарі (0):
|
© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |