№1061 від 31.03.2022p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Ніжний і вологий шоколадний торт без яєць, масла і молокаТорт виходить недорогим, з того, що завжди є в холодильнику у кожної господині. Готується така випічка без яєць, вершкового масла, а виходить дуже смачною і має насичений шоколадний смак. Інгредієнти: борошно – 1,5 скл.; какао – 4 ст. л; цукор – 200 г; рослинна олія – 50 мл; вода – 200 мл; сода – 1 ч. л. (погасити оцтом); сіль – 1 трісок; ванілін – за смаком; розчинна кава – 1 ч. л. Для прошарку коржів сливове – шоколадне варення – 0,5 скл. Для верху торта шоколадна глазур – 0, 5 скл. Кроки приготування: Змішуємо сухі інгредієнти: борошно, какао, сіль, ванілін. В іншій ємності: змішуємо воду, рослинну олію, каву, цукор. Потім змішуємо всі інгредієнти і замішуємо тісто. Відправляємо торт випікатися при температурі 180 оС на 40-45 хвилин. При бажанні, торт можна розрізати на кілька частин і змастити будь-яким кремом і покрити шоколадною глазур’ю.
Коментарі (0):
|
© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |