Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1063 від 16.04.2022p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
Квітень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Новини Рівне
QRcode

#Ракурс добрих порад

Модні жіночі джинси, літо 2022: нові моделі і тренди

Модні жіночі джинси, літо 2022: нові моделі і тренди

З одного боку — що може бути простіше повсякденних джинсів? З іншого-кожна хоч раз стикалася з проблемою пошуку відповідного фасону і посадки. Щоб тобі більше не довелося губитися серед розмаїття вішалок і манекенів, розповідаємо про модні моделі жіночих джинсів в найближчий сезон весна-літо 2022!

Прямі джинси

Ті, хто давно рахує дні до повернення звичайних прямих фасонів, нарешті дочекалися. Класичні джинси — самий універсальний елемент гардеробу навесні і влітку. Багато в чому завдяки тому, що їх можна поєднувати з чим завгодно навіть шорты кроп.

Бермуди

Серед модних джинсів 2022 року Жіночі Бермуди займають лідируюче положення. Джинсові штани вище коліна стали невід'ємним атрибутом літнього гардеробу практично кожної модниці. За допомогою бермудів можна створювати повсякденні і пляжні луки.

Поєднувати довгі шорти рекомендується з діловими жакетами, сорочками і класичними блузками. Залежно від погодних умов, Бермуди можна надягати з ботфортами або босоніжками на каблучку.

Рвані джинси

Цього року рвані джинси стали трохи простіше і спокійніше. Вибирай невеликі потертості і пару-трійку дірок, але не величезні діри в половину ноги.

Жіночі пальто, весна 2022: наймодніші моделі (50 фото)

Банани

У модних показах 2022-2023 дана модель джинсів завоювала високі позиції за рахунок зручності і свободи руху. Подіумний одяг поступово перейшла в ряд вуличного стилю, отримавши масову затребуваність. Завищена талія і розширені лінії стегон дозволять створити жіночний образ. Штучка підкреслює тонкість силуету і звужує обсяги донизу.

Банани гармонійно комбінуються з каблуками і укороченими топами. Такі джинси дуже красиво виглядатимуть на високих струнких дівчатах. Вільні mom поступово трансформувалися в slouchy.

Контрастні підвороти

Довгий час популярні були укорочені джинси з невеликими підворіттями. У 2022 цей тренд доходить до абсолюту, і тепер підкоміри не тільки максимально широкі, але ще і контрастного кольору. Легка недбалість в такому образі не зашкодить!

Актуальні моделі джинсів 2022

Джинсові штани давно стали невід'ємною частиною жіночого гардеробу. Вони не тільки доречні в будь-якій ситуації, але і прекрасно коригують фігуру. Аналізуючи модні покази модного сезону, ми виділили кілька моделей джинсів, на які і пропонуємо звернути увагу нашим читачам.

Жіночі джинси прямого крою можна вважати класикою, оскільки вони шикарно виглядають на будь-якій фігурі і підходять до будь-якого стилю. У цьому сезоні такі штани з деніму можуть бути трохи вільніше облягаючих скинії або навпаки відрізнятися досить широким кроєм. Останні представлені в двох варіаціях-штани з однаковою шириною по всій штанині і моделі, трохи завужені донизу.

Незважаючи на те, що 70-і роки залишилися в далекому минулому, Мегапопулярні в той період джинси з оригінальним фасоном кльош знову займають почесне місце в списку трендів. І в 2022 році це можуть бути моделі, що представляють собою гармонійний симбіоз скинни з характерним кльошем від середини коліна, вироби з оригінальними вставками, стрілочками або джинси з кльошем від стегна. Варіацій безліч і кожна дизайнерська пропозиція не тільки дозволить вам створити модний лук, але і підкреслить достоїнства фігури.

Під оригінальністю назви цих джинсових штанів вміло ховаються вже відомі нам вироби в стилі палаццо або висловлюючись простою мовою, широкі джинси. Ця модель вже багато разів демонструвала свій характер на подіумі, і 2022 рік також не став винятком. Такий фасон прекрасно поєднується з кросівками, балетками, туфлями на високих підборах і трохи обтягуючим верхом. Серед актуальних варіантів широкі джинси прямого крою і трохи завужені до низу моделі з вилогами, які не будуть сковувати рухи і дозволять своїй власниці відчувати себе максимально комфортно.

Моделі такого плану вже давно відомі широкій публіці і багато в чому зобов'язані своєю популярністю принцесі Діані, стиль одягу нарядів якої приміряли і продовжують приміряти на себе багато модниць. Такий фасон не обмежує руху і прекрасно коригує фігуру в області талії, а висока посадка дозволяє акцентувати увагу на стегнах. Особливо модним вважається заправляти в джинси вільний край футболки або кофти.

Для подібних виробів характерна наявність досить вільних штанин у верхній частині, які звужуються до низу, нагадуючи по виду однойменний заморський фрукт. Також дуже часто дизайнери називають такі моделі баггі або слочі.

Джинси-банани вигідно підкреслюють талію, і в більшості варіантів складання аутфіта, підходять до будь — якого типажу фігури, єдиний виняток-це наявний животик, який буде ще більше підкреслюватися складочками в передній частині брюк.

Ці моделі жіночих брюк з деніму не виходять з моди вже кілька сезонів поспіль і в 2022 році постануть перед нашою увагою в оновленому вигляді. Характерні для напрямку гранж рвані діри і потертості знайшли великі розміри і перекочували майже на кожну із запропонованих моделей. Одні джинси прикрашені тільки рваними дірами з характерними звисаючими і розпатланими нитками по краях. На штанинах інших присутні недбалі потертості. Треті одночасно поєднують в собі обидві модні особливості.

На жаль чи щастя, універсального ради з вибору джинсів не існує. Але ми точно знаємо, що десь є та сама твоя ідеальна модель.

Основні тренди джинсових штанів для жінок 2022

Кожен новомодний сезон представляє панночкам безліч цікавих моделей брюк з деніму. І навіть незважаючи на те, що з сезону в сезон тренди повторюються, запропоновані модельєрами новинки завжди радують свіжими ідеями та оригінальністю.

У списку мегамодних джинсів для сезону 2022 впевнено визначилися моделі прямого крою і моделі з розкльошеними до низу штанинами, джинси палаццо, банани, моделі мом і багато інших пропозицій, завдяки яким ви без зусиль підберете ідеальну річ з урахуванням параметрів фігури і стильового напрямку образу. Далі про кожну модель більш докладно.

Скинни із завищеною посадкою

Полюбилися багатьма модницями скинни, які представляють собою вузькі джинси і облягають ніжку, повертаються в моду з 2016 року.

Одягнувши подібні штани з деніму, можна підкреслити стрункість фігури і візуально подовжити силует. Крім того, скинни дозволяють зробити акцент на спокусливих жіночих вигинах.

Скинни відмінно комбінуються з розкльошені топами і взуттям на підборах. Низька посадка на стегнах пішла в минуле. Відтепер джинси слід носити без ременів.

Кльош

Піком моди у весняно-літньому сезоні стали розкльошені джинси. У модних лінійках дизайнерів було продемонстровано безліч різноманітних фасонів. Довжина і ширина брюк може варіюватися. Одягнувши джинси-кльош, можна надати образу жіночності, а також скорегувати фігуру. Образ можна доповнити шкіряним ременем і поєднувати з кардиганом і сорочками.

16.04.2022


Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1167 від 26.04.2024p.
¤ 
Як правильно розріджувати кров?

Як правильно розріджувати кров?

Стежити за в’язкістю крові дуже важливо, адже хоч «густа кров» не класифікується як клінічний стан, вона може сприяти ризику формування тромбів. Для визначення в’язкості крові необхідно здати аналіз крові, хоча деякі симптоми також можуть вказувати на цю проблему....

¤ 
Бурштин та гвинтівку вилучили здолбунівські поліцейські

Бурштин та гвинтівку вилучили здолбунівські поліцейські

Санкціонований обшук у господарстві 22-річного жителя села Ільпінь поліцейські за процесуального керівництва окружної прокуратури провели 19 квітня....

¤ 
На Рівненщині запрацює школа у лікарні

На Рівненщині запрацює школа у лікарні

На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв. Освітній осередок, розташований в Рівненській обласній дитячій лікарні, де будуть навчатись маленькі пацієнти, які вимушені довгий час перебувати на лікуванні. Нині ідуть ремонті роботи в навчальному просторі та формують колектив вчителів та вихователів. Про це повідомив перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін....

¤ 
Кличко: «Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на закупівлю дронів»

Кличко: «Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на закупівлю дронів»

Кияни, які взяли участь в благодійному забігу на Трухановому острові та аукціоні зі збору коштів на дрони, зібрали понад 3 мільйони гривень. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21257)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17388)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14611)
• Допомога під час карантину [967] (14530)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14362)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14181)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (14055)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (14027)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (14024)
• Живи до ста! [965] (13999)
• Бюджет і ми… [965] (13937)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13932)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13806)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13708)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13707)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13650)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13266)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13238)

ТОП-15 свіжого номера:

• Кличко: «Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на закупівлю дронів» (105)
• Чилбир – яйця по-турецьки (49)
• Бурштин та гвинтівку вилучили здолбунівські поліцейські (46)
• Чому залізний купорос не варто використовувати на ділянці навесні? (46)
• Як правильно розріджувати кров? (45)
• Що не варто чистити харчовою содою? (44)
• У Рівному нарешті впорядкують вуличну торгівлю на вулицях Шевченка та Базарна (43)
• На Рівненщині запрацює школа у лікарні (40)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"