Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Червень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | | | |
Липень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | |
|
Новини Рівне
|
|
#Ракурс житейський  Пальчики оближеш:
шоколадна паска з родзинками
Інгредієнти:
борошно – 450 г;
какао – 60 г;
дріжджі – 17 г;
молоко – 160 мл;
вершкове масло – 100 г;
цукор – 160 г;
яйця – 2 шт;
щіпка солі;
родзинки – 50 г;
шоколадні краплі – 100 р.
Для глазурі:
цукрова пудра – 2 склянки;
охолоджені яєчні білки – 2 шт. Приготування:
Починаємо робити опару. У миску розбиваємо 2 яйця і добре перемішуємо з цукром. Суміш перетворюється у світлу однорідну масу. Потім додаємо розтоплене вершкове масло і перемішуємо. Ненадовго відставляємо миску вбік. Беремо іншу і висипаємо в неї дріжджі, додаємо тепліше молоко. Дріжджову суміш поєднуємо з яєчною. Накриваємо харчовою плівкою, ставимо у тепле місце й чекаємо 8-10 годин.
В окремій мисці потрібно змішати просіяне борошно з какао і додати в опару. Добре вимішуємо, але не забиваємо борошном. Додаємо родзинки, які попередньо замочили в теплій воді, щоб вони трошки розбухли, і шматочки чорного шоколаду.
Тісто готове, тепер викладаємо його в спеціальні формочки для випікання паски, які ви змастили заздалегідь вершковим маслом і самі ці формочки ставимо в тепле місце, щоб тісто добре піднялося. Випікаємо шоколадні пасхальні паски в попередньо нагрітій до 180 оС духовці близько пів години.
Готуємо глазур. Цукрову пудру просіюємо через сито. Потім висипаємо її в чисту миску або каструльку, додаємо білок. Збиваємо до утворення білої піни. Як тільки глазур готова, намазуємо нею паску. Не можна давати глазурі застоюватися, інакше вона засохне.
Готову паску прикрашаємо – горіхами, цукатами, кокосовою стружкою, макарунами.
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1225 від 04.07.2025p. |
¤ Тарас Сень: «З 2000 року працюю для дітей…»Початок літа вже традиційно є «дитячим». Це не дивно, оскільки закінчується навчальний рік у школах і починаються літні канікули.Найкращого часу для дитячих розваг важко знайти. На жаль, саме дитячих літніх заходів в нас проводиться, на думку автора, замало, і це погано. Діти найбільше потребують позитивних емоцій, особливо в такий важкий час. Але є люди, які постійно працюють для того, аби малечі та підліткам влаштовувати святковий настрій. І роблять вони це дуже вдало....
| | ¤ Літо, сонце і гори: тридцять восьма поїздка церкви «Христос є відповідь» у КарпатиДіяльність церкви «Христос є відповідь» настільки різнопланова, що писати про неї можна дуже і дуже багато. Але є напрямок, який сам по собі є унікальним. Це кількаденні поїздки в Карпати, які дають можливість їх учасникам не просто відпочити в горах, що саме по собі є задоволенням та користю, а й отримати новий стимул для життя.Ініціатор та організатор поїздок пастор Тарас Сень дуже гарно та змістовно описує ці поїздки. Цього літа, з 16 по 20 червня, відбувся перший літній виїзд до Карпат, організований церквою «Христос є відповідь». Про те, як він пройшов, автор попросив розповісти Тараса Сеня....
| ¤ У двох медичних закладах Рівненщини діє електронна черга на безоплатну заміну суглобівНа Рівненщині діє електронна черга на безоплатне ендопротезування – хірургічну заміну пошкодженого суглоба (здебільшого кульшового або колінного) штучним імплантом.Ця послуга доступна у межах програми медичних гарантій у закладах, які мають договір з Національною службою здоров’я України....
| | |
|