№1065 від 28.04.2022p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Горішки з дульсе де лечеПісочне тісто: 65 г розм’якшеного вершкового масла; 25 г цукрової пудри; 20 г мигдального борошна; 1 г солі; 25 г жовтків; 125 г борошна. Дульсе де лече: 1 л молока 3,5?%; 250 г цукру; 3 г соди; 10 г крохмалю; 20?% від ваги – масла кімнатної температури. Пісочне тісто: Змішати лопаткою розм’якшене вершкове масло та цукрову пудру, не збивати і не доводити до емульсії! Додати мигдальне борошно та сіль, додати жовтки кімнатної температури. Закінчити додаванням борошна, швидко замісити. Готове тісто розділити та скачати кульки вагою по 14 г (для стандартного розміру). Випікати в формі «горішки». Дульсе де лече: Молоко і цукор довести до кипіння. Додати соду, ваніль та крохмаль, розчинений у невеликій кількості молока від загальної ваги. Залишити уварюватися на 3 години або до отримання бажаного кольору та текстури. Швидко остудити до температури 24-25оС. Зважити масу – 20?% від неї і буде вага масла, яке потрібно збити, поступово додаючи дульсі де лече. Начинити горіхи, вклавши в центр карамелізований мигдаль.
Коментарі (0):
|
© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |