№1067 від 12.05.2022p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Сирні пончики400 г сир; 3 яйця; 0,5 ч. л. солі; 1ч. л. розпушувача; 10 г ванільного цукру; 200 г борошно; олія для фритюру; цукрова пудра для подачі. У чашку покласти сир, яйця, всипати сіль, ванільний цукор, пробити блендером. Додати просіяне борошно з розпушувачем, перемішати. Тісто буде в’язке, борошно не додаємо!!! Олію добре розігріти. Руки змастити олією (так зручніше ліпити колобки, тісто не буде прилипати до рук), відриваємо шматочок тіста, ліпимо кульку і відразу закидати в розігріту олію у фритюр. Смажити на невеликому вогні, по 3-4 хвилини з кожного боку, щоб усередині добре просмажилися. Виймаємо на паперову серветку, щоб стікла зайвий олія. Присипати щедро цукровою пудрою та подавати.
Коментарі (0):
|
© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |