Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1069 від 26.05.2022p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Травень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
Червень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Новини Рівне
QRcode

#Ракурс розваг

Пиріжки з вишнями та штрейзелем

Пиріжки з вишнями та штрейзелем

Тісто: 500-550 г борошна; 10 г ванільного цукру; 80 г цукру; 20 г дріжджів свіжих; 250 мл молока; 60 г вершкового масла; Яйце – 1 у тісто, 1 – на обмазку; дрібка солі;

Начинка:

0,5 кг вишні без кісточок (НЕ розморожувати);

100 г цукру;

2 ст.л. крохмалю;

15 г масла;

дрібка кориці і мускатного горіха.

Крихти на посипку:

30 г борошна;

30 г цукру;

30 г масла холодного.

Готуємо начинку, щоб добре охолонула. Викладаємо заморожену вишню в каструлю, ставимо на середній вогонь, даємо повністю розтанути і закипіти, відливаємо 2 ст.л. соку в окрему посуду. Додаємо до вишні цукор, розмішуємо і даємо сиропу википіти вдвічі, додаємо корицю і мускатний горіх. Крохмаль розмішуємо з відкладеним соком, додаємо до вишні, варимо постійно помішуючи до такого стану, щоб рідина практично вся виварилася, додаємо вершкове масло і перемішуємо. Викладаємо в тарілку вишню і даємо повністю охолонути.

Для крихт все пробиваємо блендером і зберігаємо в морозилці.

Тісто:

Дріжджі розім’яти з цукром, додати тепле молоко. До борошна всипати сіль, цукор, ванільний цукор, влити молочну суміш, тепле розтоплене вершкове масло, розбити яйце – замісити м’яке, не липке тісто.

Тісто прибрати в тепле місце «на підйом» вдвічі, приблизно, на 1 годину.

Як піднялося тісто, вимісити його і ще раз прибрати для підйому в 2 рази, в тепле місце. Сформувати пиріжки, змазати яйцем, посипати штрейзелем, випікати при 180оС до рум’янцю.

26.05.2022


Переглядів: 689

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1174 від 14.06.2024p.
¤ 
Підпалив будинок, бо хотів пожартувати над дружиною

Підпалив будинок, бо хотів пожартувати над дружиною

Побутовий конфлікт між подружжям рівнян виник шостого червня близько 14 години. Під час сварки чоловік вигнав 55-річну господиню з будинку, посеред кімнати зібрав сміття та підпалив його....

¤ 
Врізався у дерево:

Врізався у дерево:

18-річний мотоцикліст загинув

Автопригода сталася восьмого червня близько 16:30 на дорозі між населеними пунктами Маюничі колишнього Володимирецького району та Мала Осниця Волинської області....

¤ 
Кімната психологічної підтримки пацієнтів та персоналу запрацювала в обласній інфекційній лікарні

Кімната психологічної підтримки пацієнтів та персоналу запрацювала в обласній інфекційній лікарні

Це стало можливим завдяки проєкту USAID «Підтримка зусиль у протидії туберкульозу в Україні»....

¤ 
В обласній лікарні запрацювала операційна, яких в Україні – одиниці

В обласній лікарні запрацювала операційна, яких в Україні – одиниці

Сучасна операційна для проведення лапароскопічних операцій віднедавна працює в Рівненській обласній клінічній лікарні імені Юрія Семенюка. Оснащена новітнім обладнанням, яке дає можливість проводити малоінвазивні втручання за сучасними методиками. На сьогодні таких операційних в Україні лише шість, включно із тими, які працюють у приватних клініках. А для західної України вона чи не єдина серед комунальних лікарень....

¤ 
е-Рівненщина: в області визначили цифрові вектори до 2026 року

е-Рівненщина: в області визначили цифрові вектори до 2026 року

Оцифрування держпослуг, розширення мережі інтернету, розвиток е-документообігу та цифрова безбар’єрність. Такі основні напрями Програми інформатизації Рівненщини на 2024-2026 роки....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21579)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17684)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14833)
• Допомога під час карантину [967] (14735)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14575)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14399)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (14295)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (14257)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (14256)
• Живи до ста! [965] (14220)
• Бюджет і ми… [965] (14163)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (14152)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (14033)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13937)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13927)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13866)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13476)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13469)

ТОП-15 свіжого номера:

• е-Рівненщина: в області визначили цифрові вектори до 2026 року (283)
• Ефективні засоби захисту від комарів (69)
• Фрукти та овочі, які корисні для вашого серця (63)
• Чи можуть антиперспіранти завдати шкоди здоров’ю? (62)
• В обласній лікарні запрацювала операційна, яких в Україні – одиниці (61)
• Начальник Рівненської ОВА Олександр Коваль провів чергову зустріч з бізнесом області (59)
• Підпалив будинок, бо хотів пожартувати над дружиною (58)
• Плавлений сир (57)
• Щоб срібло довше не почорніло (57)
• Корисні властивості полуниці (56)
• Кімната психологічної підтримки пацієнтів та персоналу запрацювала в обласній інфекційній лікарні (56)
• Лимонна кислота при пранні білизни (56)
• Чи можна проколювати пухирі від мозолів? (55)
• Врізався у дерево: (54)
• Що не можна смажити на сковороді з антипригарним покриттям? (54)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"