№1070 від 02.06.2022p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Свинячі серця запечені в соусі1 кг свинячих сердець; 3 цибулини; 1 велика морква; лавровий лист; 0,5 кг печериць; 0,5 л сметана 20?%; 1 склянка волоських горіхів; 3 зубчики часнику; зелень: пучок кропу, пучок петрушки, пучок кінзи; сіль перець. Відварити серця до готовності (приблизно хвилин 40- година) у воді з морквою, цілою цибулею, лавровим листом. Гриби почистити і нарізати. В сковороді нагріти олію і обсмажити до прозорості дві цибулини, що залишилися. Додати гриби і обсмажити до готовності. Серця нарізати кубиками, викласти в глибоку ємність, додати гриби з цибулею. Для соусу: змішати сметану з часником, додати подрібнені горіхи та за смаком додати зелень. Посолити, поперчити. Вилити до сердець з грибами, перемішати. Поставити все в розігріту духовку до 200оС на 20 хвилин. В ідеалі цю страву треба подавати зі смаженою картоплею та маринованими огірками.
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |