Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Листопад 2023p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| |
Грудень 2023p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
|
Новини Рівне
|
|
#Ракурс розваг  Свинячі серця запечені в соусі
1 кг свинячих сердець;
3 цибулини;
1 велика морква;
лавровий лист;
0,5 кг печериць;
0,5 л сметана 20?%;
1 склянка волоських горіхів;
3 зубчики часнику;
зелень: пучок кропу, пучок петрушки, пучок кінзи;
сіль перець. Відварити серця до готовності (приблизно хвилин 40- година) у воді з морквою, цілою цибулею, лавровим листом. Гриби почистити і нарізати. В сковороді нагріти олію і обсмажити до прозорості дві цибулини, що залишилися. Додати гриби і обсмажити до готовності. Серця нарізати кубиками, викласти в глибоку ємність, додати гриби з цибулею.
Для соусу: змішати сметану з часником, додати подрібнені горіхи та за смаком додати зелень. Посолити, поперчити. Вилити до сердець з грибами, перемішати. Поставити все в розігріту духовку до 200оС на 20 хвилин.
В ідеалі цю страву треба подавати зі смаженою картоплею та маринованими огірками.
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1146 від 30.11.2023p. |
|