№1071 від 10.06.2022p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Рогалики375 г борошна; 7 г дріжджів свіжих; 1 яйце велике; 150 г масла вершкового; 2 г розпушувача; 75 мл. молока; щіпка солі; цукор – для обсипання. Молоко трохи підігріти (36-37 оС), всипати дріжджі. Додати яйце, сіль, розтоплене (не гаряче) вершкове масло, всипати змішане з розпушувачем борошно, замісити м’яке еластичне тісто. Помістити тісто в пакет і прибрати в холодильник на 1,5-2 години. Тісто трохи збільшиться. Тісто розділити на 3 частини, кожну частину розкачати дуже тонко в коло діаметром приблизно 40 см. Розділити на 16 сегментів, згорнути рогалики, защипнути кінчик. Відразу ж рясно обваляти в цукровому піску. Випікати близько 20 хв до рум’яного стану.
Коментарі (0):
|
© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |