№1072 від 17.06.2022p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Домашня ковбаса у фользіСвинина (лопатка, стегно) – 1 кг; куряче філе – 700-800 г; сало – 200 г; яйця – 3-4 шт.; часник – 6 зубчиків; крохмаль – 3-4 ст. л.; сіль – 1,5 ч. л; перець чорний та духмяний – за смаком. М’ясо та сало прокрутити через м’ясорубку. Збити яйця, додати крохмаль, перемішати так, щоб не утворилися грудочки. Акуратно змішати фарш з яєчною сумішшю, щоб вийшов фарш однорідний. Готовий фарш викласти ложкою на відрізок фольги у вигляді ковбаски. Загорнути фарш у фольгу, як загортають цукерку, при цьому треба щільно закрити краї, щоб сік не витікав при запіканні. Ковбасу викладаємо на деко і запікаємо в духовці при 180-200?С, протягом 1 години. Даємо відпочити хвилин 10, тоді знімаємо фольгу і подаємо.
Коментарі (0):
|
© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |