Печінку вимити, обсушити, видалити плівки та нарізати великими шматочками.
Приготувати маринад: у мисці збити яйце із сіллю, цукром, содою та часником, пропущеним через прес. Залити отриманою сумішшю шматочки печінки і залишити маринуватися в холодильнику приблизно на 2 години, краще на всю ніч.
Очищену та нарізану півкільцями цибулину підсмажити у невеликій кількості олії. Викласти на тарілку. Обваляти кожен промаринований шматочок печінки в кукурудзяному борошні і викласти на розігріту сковороду, в якій смажилася цибуля. Підлити трохи олії та обсмажити з обох боків до золотистої скоринки (по 3 хвилини на кожну сторону).
Коли печінка рівномірно підрум’яниться, посипати її смаженою цибулею, перемішати, накрити кришкою і потримати на повільному вогні ще 5 хвилин. Готовність перевірити, розрізавши шматочок. Якщо всередині немає рожевого – готово.