№1076 від 14.07.2022p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Маринована печінка600 г печінки (в ідеалі теляча, але смачно і з курячою); 1 яйце; 3 зубчики часнику; 1 ч. л. цукру; 1 ч. л. солі (без гірки); 0,5 ч. л. соди; 1 цибулина; борошно кукурудзяне – для панірування. Печінку вимити, обсушити, видалити плівки та нарізати великими шматочками. Приготувати маринад: у мисці збити яйце із сіллю, цукром, содою та часником, пропущеним через прес. Залити отриманою сумішшю шматочки печінки і залишити маринуватися в холодильнику приблизно на 2 години, краще на всю ніч. Очищену та нарізану півкільцями цибулину підсмажити у невеликій кількості олії. Викласти на тарілку. Обваляти кожен промаринований шматочок печінки в кукурудзяному борошні і викласти на розігріту сковороду, в якій смажилася цибуля. Підлити трохи олії та обсмажити з обох боків до золотистої скоринки (по 3 хвилини на кожну сторону). Коли печінка рівномірно підрум’яниться, посипати її смаженою цибулею, перемішати, накрити кришкою і потримати на повільному вогні ще 5 хвилин. Готовність перевірити, розрізавши шматочок. Якщо всередині немає рожевого – готово.
Коментарі (0):
|
Warning: require_once(/home/rakursrovnoua/public_html): Failed to open stream: No such file or directory in /home/rakursrovnoua/public_html/footer.php on line 10 Fatal error: Uncaught Error: Failed opening required '' (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php80/root/usr/share/pear') in /home/rakursrovnoua/public_html/footer.php:10 Stack trace: #0 /home/rakursrovnoua/public_html/info.php(316): include() #1 {main} thrown in /home/rakursrovnoua/public_html/footer.php on line 10 |