№1076 від 14.07.2022p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Навіщо досвідчені господині посипають поверхню духовки сіллю?Багато хто помічає, що зберегти духовку чистою при частому її використанні досить складно. На стінках техніки обов’язково утворюється жирний наліт, який не кожний хімічний засіб зможе побороти. Це призводить до витрачання великої кількості часу на різні порошки і губки. При цьому немає гарантії 100?% чистоти. Саме тому досвідчені господині поділилися простим способом очищення духовки. Так, мийним засобом може виступити звичайна кухонна сіль, яку розсипають по поверхні духовки. Потім духовку нагрівають при невисокій температурі, приблизно в 100 градусів. Сіль при цьому повинна стати золотистого відтінку. Як тільки вона дійшла до цього стану, духовку необхідно вимкнути і почекати, поки вона не охолоне. Потім приступаємо до другого етапу, коли сіль прибираємо за допомогою щітки. Потім, протираємо всі поверхні мильною ганчіркою. Ви здивуєтеся, як легко відійде жирний наліт.
Коментарі (0):
|
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |