№1076 від 14.07.2022p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Ніколи не викидайте шкурки від сала – кулінарні хитрощі їх застосуванняШкурка від сала мало кому припадає до смаку: вона тверда, тому її часто просто зрізають і викидають у відро для сміття. Природно, шкурку можна зробити більш м’якою, якщо подрібнити її або довго відварювати. Популярний варіант приготування шкірки – це рулет. Але, такі страви навряд чи можна назвати простими. Але, хитрі господині знають, як швидко застосувати залишки сала. Для початку зрізані шкурки потрібно просто заморозити. Потім з них можна зробити холодець. Жорсткі залишки сала володіють хорошими желюючими властивостями. Так, свиняча шкура просто ідеально підійде для холодцю, який стане ще більш густим і наваристим. Шкірку можна використовувати для приготування голубців. У ємність, в якій будуть готуватися голубці, слід покласти залишки сала. Викладати їх потрібно на дно каструлі, після чого відправляти основну страву. Такі голубці вийдуть в кілька разів смачніші.
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |