![]() |
№1082 від 25.08.2022p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Навіщо класти сир у морозилку?Сир – далеко не найдешевший продукт, з цієї причини багатьом господиням шкода викидати шматочок, який залишився після свят. З огляду на те, що продукт швидко псується, а термін придатності сильно обмежений, є один спосіб, як зберегти продукт довше. Сир потрібно перекласти в морозильну камеру. Як відомо, при заморожуванні продукт не втратить свої смакові якості, а також такий спосіб значно подовжує термін придатності. Крім того, заморожений сир простіше різати. Деякі хитрі господині перед заморожуванням труть сир на тертці і перекладають в пакет. Такий спосіб стане в нагоді в тому разі, якщо сир треба зберегти до приготування будь-якої страви. Примітно, що перед використанням продукт не треба розморожувати. Також слід зауважити, що тертий молочний продукт при заморожуванні не склеюється, а залишається розсипчастим. Заморожуванню піддається будь-який сир.
Коментарі (0):
|
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |