№1083 від 01.09.2022p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Супчик із запечених томатівНа 4 порції: 1 кг свіжих томатів; червона цибулина; 2 головки часнику; розмарин/чебрець; сіль, перець; оливкова олія. Для подачі: бринза; бальзамічний соус; багет; твердий сир. Томати помити та порізати. Беріть трохи «втомлені», які на грані, так ви не викинете продукт і зварите смачний суп. Червону цибулину так само, почистити і порізати. Часник розрізати навпіл і покласти на томати прямо в шкірці. Додати трави, сіль та перець. Добре полити оливковою олією та відправити в духовку на 1-1,5 год при 180оС. Викласти все в каструлю, часник видавити як з тюбика, добре пробити блендером. Поставити на плиту і прокип’ятити пару хвилин, доведіть до смаку сіллю та перцем. Порізати багет та потерти сир. Викласти багет на деко, збризкати оливковою олією і посипати тертим сиром. Відправити в духовку хвилин на 5-7 за 180оС. Подавати суп із сирними грінками. В кожну тарілку викласти бринзу кубиками, додати за бажанням кілька крапель соусу-бальзамік та зелень.
Коментарі (0):
|
© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |