№1084 від 08.09.2022p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Сільський лайфхак, який допоможе молоку довше залишатися свіжимМолоко часто використовується при приготуванні популярних страв із борошна, тому в холодильнику господині цей продукт можна зустріти часто. Але не завжди виходить витратити весь обсяг молока за раз. Якщо ж його не використовувати протягом кількох днів, то продукт просто зіпсується. Однак є проста хитрість, яка допоможе значно продовжити термін придатності молока. На смак його неможливо відрізнити від свіжого. Що потрібно зробити? Весь секрет криється в маленькому шматочку цукру, який допоможе виконати роль натурального консерванту. На якості молока це ніяк не позначиться, хіба що напій стане трохи солодшим. Існує два способи додавання цукру. Насамперед, за будь-якої методики, спочатку відправляємо молоко на плиту. У цей момент можна додати один кубик цукру, після перелити в пляшку і відправити на зберігання. Можна просто закип’ятити молоко, влити в ємність і на цьому етапі ввести цукор. Обидва варіанти є ефективними.
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |