№1088 від 10.10.2022p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Мариновані грибиНа 1 літр відварених грибів: вода – 300-400 мл; цукор – 2 ст.л.; сіль – 1 ст.л.; оцет 9 % – 3 ст.л.; перець горошком – 5 шт.; перець духмяний – 3 шт.; зерна гірчиці – 1ч.л.; часник – 3-5 зубчиків. Ставимо воду на вогонь, додаємо всі інгредієнти за рецептом, окрім оцту. Як маринад закипить, додаємо туди відварені, промиті грибочки. Після закипання зменшуємо вогонь і варимо при невеликому кипінні 15 хвилин. Потім додаємо оцет і варимо ще 2-3 хвилини. Обов’язково скуштуйте маринад на смак – якщо вам чогось не вистачає, додайте. Смак має бути трохи концентрованішим, ніж вам подобається. Потім розливаємо по стерилізованих банках та закручуємо кришками. Всі баночки перевертаємо догори дном, накриваємо чимось теплим і залишаємо до повного охолодження. Такі грибочки прекрасно зберігаються при кімнатній температурі.
Коментарі (0):
|
© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |