№1089 від 14.10.2022p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Сирники з адигейським сиромСирники є одним з найсмачніших сніданків. А їх варіативність дозволяє вносити смачне розмаїття у домашнє меню. Сьогодні пропоную сирники з адигейським сиром, готую їх без цукру, обсмажую в топленому вершковому маслі, подаю з медом, варенням або моїм улюбленим соусом – грецький йогурт зі згущеним молоком. Неймовірна смакота. сир адигейський – 300 г; сир 9 % – 400 г; жовток – 2 шт.; борошно рисове – 3ст. л. Адигейський сир натерти на тертці, додати до нього протертий сир, жовтки, борошно. Масу добре вимісити. Сформувати невеликі кульки, запанірувати в борошні і обсмажити на топленому маслі з двох сторін на невеликому вогні під кришкою. Готові сирники подавати з медом, джемом, ягодами чи соусом.
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |