№1094 від 24.11.2022p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Селянський супчикНа 4-6 порцій: 1,5 л води; 300 г фаршу (на свій смак); 1 середня цибуля; 1 середня морква; 2-3 середні картоплини; 3 середні солоні огірки; 2 ст.л. сметани; 1 ст.л. борошна; 1 зубчик часнику; зелень за смаком; сіль, перець, лавровий листочок. У каструлі з товстим дном пасеруємо цибулю, моркву, лавровий лист та часник. Додаємо фарш і, розбиваючи його лопаткою, обсмажуємо ще кілька хвилин. Потім додаємо картоплю, воду і варимо до готовності картоплі. Відправляємо в суп огірки, натерті на тертці та, за бажанням, можна додати розсіл на ваш смак. Готуємо заправку: сметану змішуємо з борошном, додаємо трохи теплого бульйону та ретельно перемішуючи вводимо заправку, після закипання, знімаємо суп з вогню. Подаємо зі свіжою зеленню.
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |