№1102 від 26.01.2023p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Тостовий хліб на печеній картоплі100 г води (+50 г дивіться на консистенцію тіста); 100 г молока (+50г дивіться на консистенцію тіста); 5 г свіжих дріжджів; 12 г солі; 250 г печеної картоплі; 500 г борошна пш в/с або 1 сорту. Картоплю запекти в шкірці, почистити і пропустити через прес або розім’яти товкачиком, охолодити. Змішати воду, молоко, сіль, дріжджі та пюре. Додати борошно і почати заміс, приблизно 20 хвилин (до середнього ступеня розвитку клейковини). Бродіння – 2-2,5 години з 2 обминками через 40 хвилин. Формуємо батарди, викладаємо у форми і ставимо на розстойку на 1 годину. Випікаємо при 250°С з парою 10 хв та 230°С – 20 хв до готовності.
Коментарі (0):
|
© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |