Трюк буде корисний і тим, хто вирощує коренеплід у великих обсягах, щоб навіть в лютому насолоджуватися поживним і смачним овочем.
В’яла морква – поширена ситуація, з якою стикається багато господинь. Але не всі знають, як можна вирішити цю проблему.
А виправити недолік можна дуже просто. Досить приготувати спеціальну рідину, занурити коренеплід в неї і можна дегустувати.
У ємність наливають холодну воду, поміщають туди кілька шматочків сирої картоплі. Потім в рідину на 30 хвилин відправляють коренеплід, який вже покрився «зморшками».
Аналогічний трюк можна провернути з селерою і редискою, які теж втратили товарний вигляд.
Можна прискорити процес. У моркви зрізають гострий кінчик і поміщають в холодну воду у вертикальному положенні. В такому випадку ідеально підійде чашка або стакан.