![]() |
№1103 від 02.02.2023p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
![]() Чому гурмани додають щіпку солі до кави?Зараз дуже багато людей люблять вдень або зранку пити каву, так як у цього напою дійсно дивовижний аромат і смак. Та й прокидатися з кавою набагато легше. Кожен з нас пам’ятає, що в деяких кав’ярнях до напою додається гвоздика. Іноді в нього наливають трохи збитих вершків або сироп. Але мало коли кидають дрібку солі. Головне – допомогти аромату розкритися, дати можливість відчути смак кавового напою. Не забувайте, сіль – це натуральний і безпечний підсилювач смаку. Звичайно, перестаратися з нею не варто. Так що якщо додати до кави грам солі, то вона вийде ідеальною. Додають сіль до кави і з інших причин. Припустимо, у вас мало очищеної води, а та, що тече з крана, вельми сумнівної якості. Тоді додайте солі – вода стане м’якшою, чистішою і смачнішою. Річ у тім, що так чинять в східних країнах. Там культура вживання кави розвинена на високому рівні. Там, де жарко, солять каву, щоб не було дисбалансу мінералів в літню спеку.
Коментарі (0):
|
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |