№1104 від 09.02.2023p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Ягідне пташине молокоСпочатку збиваємо крем: 100 г вершкового масла кімнатної температури; 50 г згущеного молока. У діжу міксера кладемо: 60 г білку; 20 г цукру; дрібка лимонної кислоти. Збиваємо до стійких пік, але не перебиваємо! У сотейник: 120 г цукру; 5 г агару 900; 60 г глюкозного сиропу; 100 г пюре фруктового чи ягідного; 50 г води. Сироп варимо до 107-108 градусів. Коли сироп зварився, а білки збилися, вливаємо тонкою цівочкою сироп у білки, що збиваються. Влили весь сироп, пробили міксером близько хвилини. Далі в 3-4 прийоми додаємо в білки крем на низьких обертах міксера. Усе перемішали на низьких оборотах і виливаємо у форму. Стабілізуємо 4-6 годин у холодильнику. Потім ріжемо на шматочки, обвалюємо в посипці (какао, мигдальне борошно, сублімати, кокосова стружка) і просушуємо при кімнатній температурі близько 2-х годин. Зберігаємо в контейнері в холодильнику – 7-10 днів.
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |