№1110 від 17.03.2023p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Овочеві оладкиНа 6 порцій: капуста - 600 г; морква - 1 шт.; пастернак - 1 шт.; цибуля ріпчаста - 1/2 шт; цибуля зелена - 3-4 пера; сіль/перець - за смаком; сухий часник - 1/2 ч.л.; прованські трави - 1/2 ч.л.; яйце - 2 шт; вода - 100-150 мл.; борошно - 120 г; розпушувач - 5г. Капусту тонко нашаткувати, посолити і пом’яти руками. Натерти на дрібній тертці моркву, дрібно порізати цибулю ріпчасту і зелену. Додати все до капусти. Яйця вінчиком з’єднати з водою, влити в овочеву суміш, перемішати. Змішати борошно, спеції, розпушувач та додати до овочевої суміші, перемішати. Смажити оладки з двох сторін на сковорідці з олією. Вогонь середній. Поклали оладки, закрили кришку, як верх схопився, перевернули і досмажили. Подаємо з соусом, зеленню.
Коментарі (0):
|
© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |