№1111 від 23.03.2023p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Кухонна хитрість перед смаженням цибулі, щоб овоч став золотистим і не підгорівПравильно обсмажена цибуля відрізняється настільки яскравим смаком, що не залишає байдужим жодного гурмана. Однак є проблема: досить складно приготувати страву так, щоб вона не підгоріла, набула ідеальну консистенцію і красивий колір. Обсмажування на сильному вогні може перетворити нарізаний овоч в «вуглинки». Готування на повільному вогні починає нагадувати, скоріше, не обсмажування, а тушкування. Втім, одна маленька хитрість допоможе без жодних проблем домогтися потрібного результату: цибуля придбає апетитний зовнішній вигляд, помірний хрускіт і цікавий смак. Що потрібно зробити з цибулею перед обсмажуванням? Не поспішайте викладати нарізану цибулю на сковороду. Сирий овоч потребує попередньої обробки. Йдеться про змішування з невеликою кількістю борошна. Так, нарізаний овоч треба відправити в глибоку ємність з кришкою. Ідеальний варіант – каструля. Туди ж потрібно покласти борошно. Дотримуватися слід такого співвідношення інгредієнтів: на кіло овоча – три-чотири столові ложки сипучого продукту. Каструлю треба закрити кришкою і добре потрясти, щоб вміст нормально перемішався. Отриману суміш слід викласти на сковороду з розпеченою рослинною олією. Обсмажування «борошнистої» цибулі можна сміливо здійснювати на сильному вогні: страва не підгорить. Вона точно придбає приємний золотистий колір і смачну скоринку.
Коментарі (0):
|
Warning: require_once(/home/rakursrovnoua/public_html): Failed to open stream: No such file or directory in /home/rakursrovnoua/public_html/footer.php on line 10 Fatal error: Uncaught Error: Failed opening required '' (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php80/root/usr/share/pear') in /home/rakursrovnoua/public_html/footer.php:10 Stack trace: #0 /home/rakursrovnoua/public_html/info.php(316): include() #1 {main} thrown in /home/rakursrovnoua/public_html/footer.php on line 10 |