№1112 від 30.03.2023p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Шоколадні пряники250 г молока; 250 г цукру; 125 г борошна (1); 1/2 ч.л. солі; ваніль опціонально; 1 яйце; 1 жовток; 100 г олії без запаху; 450 г борошна (2); 50 г хорошого какао; 20 г розпушувача; 50 г борошна (3); 1 білок; 100 г цукрової пудри; 1ст.л. соку лимона. Змішати борошно (1) з цукром, сіллю і залити цю суміш при постійному помішуванні киплячим молоком з ваніллю. Охолодити заварку до кімнатної температури. Ввести в заварну основу яйце, жовток і олію, потім додати попередньо змішане борошно (2) з какао і розпушувачем, замісити липке тісто. Борошном (3) присипати стіл, викласти тісто і вимісити до однорідності. З тіста сформувати кульки вагою 30 грам кожна, викласти на деко і випікати 20 хвилин при 180°. З’єднати пудру, білок, лимонний сік і збити. Гарячі пряники покрити глазур’ю (зручно рукою в одноразовій перчатці) і викласти на пергамент. Після того як глазур застигне пряники можна подавати до чаю.
Коментарі (0):
|
© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |