№1116 від 28.04.2023p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Шоколадна паскаНа 4 форми по 300 г: 12 г свіжих дріжджів; 200 мл молока; 200 г цукру; 8 г ванільного цукру; 2 яйця; 120 мл олії; 100 мл вершків жирністю 33-35 %; дрібка солі; 550 г пшеничного борошна; 50 г какао-порошку; 150 г сухофруктів. Сухофрукти залити окропом із ароматизатором «ром» мінімум на 1 годину для дитячого варіанту або ромом чи коньяком для дорослих. Цукор розтерти із дріжджами та молоком, додати яйця з ванільним цукром, збити так, щоб цукор розтав. Додати олію, вершки, все збити до змішування. Змішати вінчиком борошно, сіль, какао-порошок, суху суміш з’єднати з рідкою до повного об’єднання. Додати в тісто сухофрукти, вимісити, покласти в миску, змащену олією, накрити плівкою і залишити до збільшення маси в 2 рази. Тісто обм’яти ще раз, щоб вигнати зайві бульбашки повітря, розкласти в паперові форми та залишити на 1 годину на вистоювання. Паски випікати в розігрітій до 180 °С духовці хвилин 30-40, перевіряючи готовність дерев’яною шпажкою. Охолоджені паски начиняємо кремом, ганашем, праліне, а тоді покриваємо глазур’ю і декоруємо на свій смак.
Коментарі (0):
|
© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |