№1120 від 25.05.2023p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Які продукти потрібно зберігати виключно у фользі, а які не можна?Такий матеріал, як фольга, з’явився ще у XX столітті. Зараз він вважається незамінним на кухні, оскільки з його допомогою можна вирішити багато проблем. Часто сучасні господині використовують фольгу для того, щоб зберегти смак певних продуктів. Але не всі замислюються над тим, що є їжа, яку в жодному разі не можна зберігати таким чином. Це пов’язано з реакцією взаємодії фольги та продуктів. Зберігання виключно у фользі: які продукти можна загортати в цей матеріал? Селера, броколі та листя салату Найчастіше селера продається в пакетах і коли люди купують даний продукт, то вони його не дістають з упаковки, тому що думають, що його можна зберігати лише так. Але якщо ви хочете насолодитися смаком улюблених овочів, то краще пластиковий пакет замінити фольгою. Цей продукт може залишатися свіжим і хрустким до місяця, якщо його щільно загорнути у фольгу. Також у такий спосіб можна зберігати улюблений багатьма латук та броколі. Ті, хто дотримуються правильного харчування, знають хитрощі, пов’язані зі зберіганням зелені. Продукти з різким запахом Продукти із сильним запахом також можна загорнути у фольгу. Йдеться про рибу, страви, в яких одним із основних інгредієнтів є часник і т. д. Які продукти заборонено зберігати у фользі? Кислі продукти Напевно, ви неодноразово бачили дивні плями, які з’являються на продукті після того, як ви його дістали з фольги. Це означає, що пішла реакція, спричинена дотиком фольги з їжею. Саме тому кислі продукти краще зберігати у холодильнику без контейнерів. Незважаючи на появу нальоту, страва, як і раніше, їстівна, але мало кому сподобається такий неапетитний вигляд. Цитрусові та помідори Продукти з високим вмістом кислот у жодному разі не можна поміщати у фольгу, тому що реакція не змусить себе чекати. Йдеться про томати та улюблені цитрусові фрукти. Кислота вступає у реакцію з алюмінієм, з якого виготовлена фольга. Більш того, частинки металу можуть проникнути в їжу, а це дуже небезпечно. Тепла їжа Теплу їжу краще зберігати без фольги. Це пов’язано з тим, що є велика ймовірність потрапляння алюмінію в організм людини разом з їжею. Саме тому із фольгою слід бути у повсякденному житті максимально акуратними. Якщо ви щось приготували і хочете поставити поряд з іншими продуктами, але при цьому переживаєте, що запах пошириться по всьому будинку, фольгу все одно використовувати у жодному разі не можна.
Коментарі (0):
|
© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |