№1121 від 02.06.2023p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Шоколадна халва з солоним арахісом100 г солоного, смаженого арахісу (беремо найсмачніший, який можна знайти); 120 г насіння соняшника; 75 г молочного шоколаду; 8 г олії. Насіння попередньо підсмажити на сухій сковорідці, охолодити. Арахіс з насінням подрібнити в блендері в крихту, шоколад розтопити, додати олію. Додати шоколад у горіхову суміш і перемішати, утрамбувати формочками для цукерок і прибрати в холодильник до застигання. За рахунок шоколаду маса дуже добре затвердіє. В принципі, халва вже дуже смачна і її можна залишити і так. А можна розтопити та темперувати будь-який ваш улюблений шоколад і покрити їм халву.
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |