№1124 від 21.06.2023p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Крем-суп з кабачківНа 4 порції: кабачки молоді – 1000 г; цибуля ріпчаста – 260 г (2 шт.); морква – 100 г (1 шт.); масло вершкове – 15 г; олія – 30 г; сир плавлений – 100 г; петрушка свіжа – 30 г; каррі – 1/2 ч. ложки; сіль – 1/4 ч. ложки; перець чорний мелений – 1/4 ч. ложки; вода – 1 л. Овочі вимиваємо, обсушуємо. Кабачки обрізаємо по краях, не очищаючи, нарізаємо кубиками. Викладаємо в каструлю кабачки, заливаємо 1 л води, додаємо 1/4 ч. ложки солі, доводимо до кипіння і тримаємо хвилин 5-7. Цибулю очищаємо, нарізаємо чвертькільцями. Моркву натираємо на великій тертці. У сковороді на середньому вогні розігріваємо вершкове масло та олію. Викладаємо в сковороду цибулю та моркву, смажимо, помішуючи, до золотистого кольору, приблизно 8-10 хвилин. Обсмажені овочі перекладаємо в каструлю, варимо ще 5 хвилин. Плавлений сир натираємо на великій тертці. Викладаємо сир у каструлю з овочами. Варимо помішуючи до розчинення сиру приблизно 7 хвилин. Погружним блендером пробиваємо суп. Якщо на ваш смак суп вийшов густуватим, його можна розбавити вершками 10 % і знову довести до кипіння. У суп-пюре додаємо каррі та мелений перець, досолюємо за смаком.
Коментарі (0):
|
© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |