Але іноді цибуля може сильно зіпсувати смак улюбленої страви, якщо вона виявляється занадто гіркою. У підсумку, улюблений салат стає теж гірким і несмачним. У цьому разі їсти її дуже неприємно і багато хто її просто викидає. Але такої ситуації можна уникнути, якщо попередньо прибрати гіркоту з цибулі. Зробити це можна дуже просто, без оцту та інших приправ.
Щоб цибуля втратила свою гіркоту, її потрібно попередньо обробити. Всі ми куштували смажену цибулю. Вона зовсім не гірка, можна сказати навіть трохи солодка. Отже, прибрати гіркоту з цибулі можна за допомогою термічної обробки. Не бійтеся, смажити цибулю вам не доведеться, адже нам вона потрібна у свіжому вигляді. Ми зробимо інакше.
Що і як робити?
Рецепт, а точніше сказати спосіб, тут дуже простий. Наріжте цибулю як завжди і обдайте її окропом. Цього буде цілком достатньо, щоб цибуля перестала гірчити.
Тепер її можна сміливо додавати до салату або використовувати для подачі оселедця на стіл. Страва буде без гіркоти, і ви зможете насолодитися її природним смаком.