№1127 від 13.07.2023p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Стейки з молодої капустиМаринад: 100 мл соусу теріяки; 1 ч.л.діжонської гірчиці; 0,5 ч.л. меду; 1 ч.л.оцту ягідного або фрукового; 1 невеликий качан молодої капусти; 100 г будь-якого твердого або напівтвердого сиру; оливкова олія; сіль перець. Капусту ріжемо шматочками товщиною приблизно 2-3 см. Для маринаду все змішуємо, змащуємо стейки з двох боків і лишаємо щонайменше хвилин на 10. Сир натираємо на великій тертці. Викладаємо капусту на лист, рясно посипаємо сиром і збризкуємо оливковою олією. Солимо і перчимо на смак. Розігріваємо духовку до 200°С і запікаємо капусту приблизно 10 хвилин до золотистої скоринки. При подачі посипаємо улюбленими спеціями.
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |