Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Жовтень 2023p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
| | | | | |
Листопад 2023p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
| | |
|
Новини Рівне
|
|
#Ракурс добрих порад  Ви додаєте холодне чи гаряче молоко у каву? – Секрет, якого не знають багато кавоманів
Чи знаєте ви, як і коли потрібно додавати молоко до кави, щоб не зіпсувати смаку напою? Багато любителів кави з молоком роблять це неправильно. У поспіху, особливо вранці, ви можете просто налити холодне молоко/вершки прямо з холодильника в щойно зварену каву. А тоді виявити, що смак готового напою сильно відрізняється від тієї ж кави, яку подають у кафе. Кава, в яку налили холодне молоко або вершки, за смаком рідка, зовсім не смачна.
Однак якщо ви дасте щойно звареній каві постояти пару хвилин, а потім додасте до неї підігріте (!) молоко або вершки, то все зміниться. Напій набуде багатого кавово-вершкового смаку – ні натяку на водянистість. Не поспішайте в приготуванні кави, не беріть молоко прямо з холодильника, а підігрійте його: і тоді насолоджуватиметеся кожною випитою чашкою!
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1146 від 27.11.2023p. |
|