№1129 від 27.07.2023p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Уся користь крупи зійде нанівець: лікарі пояснили, з чим категорично не можна поєднувати гречкуГречка лідирує у рейтингу корисних каш. У цій крупі міститься білок, що легко засвоюється, крім цього вона багата харчовими волокнами, які створюють почуття ситості. Якщо ви часто їсте гречку, це допомагає нормалізувати травлення, знизити рівень цукру в крові і так далі. Проте є низка продуктів, з якими кашу краще не поєднувати. Отже, з якими продуктами краще не поєднувати гречку? Улюблена страва багатьох чоловіків – гречка з тушонкою. Це дійсно смачно, проте надає велике навантаження на роботу серця і всієї серцево-судинної системи. Гречка з молоком, як свідчать дослідження, може призводити до розладу шлунка. Багато хто любить гречку з цукром, але важливо враховувати, що гречка сама по собі збільшує в’язкість крові, а разом із цукром ризик тромбозу істотно зростає. Багато хто кладе в гречку зелень, зокрема, петрушку. Гречка збільшує в’язкість крові, а зелень може посилювати цей ефект через високий вміст вітаміну К. Найчастіше гречку готують як гарнір до м’яса або сосисок. Причому із жирною підливою. На думку лікарів, це погане поєднання, оскільки організму вкрай важко це все переробляти.
Коментарі (0):
|
© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |