№1137 від 21.09.2023p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Закуска із маринованого перцюПерець болгарський червоний – 4 шт; олія – 2 ст.л.; оцет яблучний 6 % – 2 ст.л.; мед – 1 ст.л.; кінза (або петрушка) – 15 г; часник – 2 зубці; сіль – за смаком; перець чорний мелений – за смаком; для подачі – фета, горіхи (або насіння гарбуза, льону, коноплі), оливки або каперси. Перці цілими покласти на деко, запекти в духовці при 250°С 30 хвилин. Гарячі перці покласти в пакет на 15 хвилин, для того, щоб легко було очистити від шкірки. Перці очистити від шкірки, нарізати шматочками, додати до них зелень, натертий часник, сіль, мед, перець, олію, оцет – перемішати. Покласти в контейнер, закрити кришкою, прибрати мінімум на 2 години в холодильник, можна на ніч. Для подачі викласти на блюдо, присипати зверху фетою, горіхами, каперсами, зеленню.
Коментарі (0):
|
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |