|
№1138 від 28.09.2023p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Червень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | | | |
Липень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | |
|
Новини Рівне
|
|
#Ракурс розваг  Крем-суп з лісових грибів та вершкового сиру
Грибний крем-суп на смак — це без перебільшення вишукана ресторанна страва. При цьому приготувати її може кожен.
На 4 порції:
лісові гриби - 500 г;
цибуля – одна середня;
вершки – 150 мл (10-15%);
вершкове масло для смаження грибів - 1ст.л.;
крем-сир - 50 г;
сіль, перець за смаком. Для подачі ідеально підійдуть сухарі з білого хліба - підсмажити на сухій(!) сковорідці шматочки хліба до золотистого кольору.
Для супу в каструлю розтоплюємо вершкове масло, а щоб воно не диміло додаємо 1ч.л.олії. Дрібно нарізаємо цибулю і відправляємо її в каструльку для пасерування. Додаємо підготовлені гриби. Обсмажуємо гриби до готовності, постійно помішуючи. На цьому етапі ми додаємо сіль, перець та крем-сир, оскільки гриби із вдячністю вбирають всі смаки. Одразу після цього заливаємо суміш окропом. Вода має ледь закривати вміст каструлі. Тут потрібно бути уважним та не перебільшити. Зменшуємо вогонь, закриваємо кришкою і проварюємо упродовж приблизно 15 хвилин.
Далі залишається надати грибному супу потрібної нам структури. Тому збиваємо його погружним блендером до однорідності. Тепер додаємо вершки, доводячі суп до потрібної нам консистенції. Присипаємо зеленню і можна подавати.
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1225 від 25.06.2025p. |
¤ Тарас Сень: «З 2000 року працюю для дітей…»Початок літа вже традиційно є «дитячим». Це не дивно, оскільки закінчується навчальний рік у школах і починаються літні канікули.Найкращого часу для дитячих розваг важко знайти. На жаль, саме дитячих літніх заходів в нас проводиться, на думку автора, замало, і це погано. Діти найбільше потребують позитивних емоцій, особливо в такий важкий час. Але є люди, які постійно працюють для того, аби малечі та підліткам влаштовувати святковий настрій. І роблять вони це дуже вдало....
| | |
|