№1140 від 12.10.2023p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
М’ясний рулет з сирною начинкою250 г свинного фаршу; 250 г курячого фаршу; 1 яйце; сіль, перець за смаком; сухарі панірувальн і - 100 г; цибуля - 1 шт. Все з’єднати, перемішати і добре відбити, щоб утворилася щільна маса. Залишити на 20хв. Начинка: 4 яйця; 200 г твердого сиру; 100 г майонезу. Все з’єднали, перемішали виделкою, вилили на деко з пергаментом і в духовку на 10хв. при температурі 250 °С. На новому листі пергаменту розрівняти м’ясну масу так, щоб яєчна начинка повністю туда входила, щільно загорнути рулетом, пергамент не знімаємо. Випікаємо одну годину при 180°С. Подавати краще після невеликого відпочинку, хвилин 20, щоб рулет стабілізувався.
Коментарі (0):
|
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |