№1140 від 12.10.2023p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Хитрий спосіб для прискорення варіння картоплі, моркви та бурякаБільшість господинь не любить те, що на варіння овочів доводиться витрачати досить багато часу. Наприклад, доведення до повної готовності картоплі або моркви займає 25-30 хвилин. А буряк, наприклад, необхідно варити ще довше. У результаті приготування відомих і улюблених салатів (наприклад, олів’є або вінегрету) є досить затяжним. Але не варто впадати у відчай, існує одна хитрість, яка допоможе вам заощадити багато часу. Овочі можна довести до готовності практично за кілька хвилин, якщо готувати їх не в каструлі з киплячою водою, а в мікрохвильовій печі. Отже, очищені бульби або коренеплоди необхідно помістити в пакет для запікання. Туди ж необхідно додати невелику кількість чистої води. Але рідину можна і не додавати, але в такому разі овочі будуть, швидше, запеченими, а не звареними. Але, наприклад, для салату і такі можна використовувати. Пакет з овочами необхідно покласти в мікрохвильовку. Розігрівати овочі потрібно протягом десяти хвилин. Варто пам’ятати, що приготування в мікрохвильовій печі може зайняти або менше, або більше часу, оскільки все залежить від потужності печі та розміру овочів.
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |