№1141 від 19.10.2023p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Cирні булкиОпара: 250 г борошна; 100 г води; 75 г молока; 7 г свіжих дріжджів. Бродіння опари 1,5 години Тісто: вся опара 250 г борошна; 10 г масла; 10 г олії; 15 г яйця; 7 г солі; 100 г твердого сиру (потерти на велику тертку або порізати кубиками); 125 г води. Замісити м’яке, середньої консистенції тісто, що відлипає від рук. Даємо підійти тісту 2 години, через годину зробити одну обминку (або складання), я люблю робити дві, через 30 хвилин кожна. Готове тісто розділити на порції (я ділила на 8 частин по 110г), підкатати в кулі, дати попереднє вистоювання 15 хв. Потім сформувати батончики із загостреними кінцями та відправити на остаточне вистоювання на 45-60хвилин. Перед випічкою зробити на кожному по 4 косих надрізи. Випікати при 220°С 20-25 хвилин.
Коментарі (0):
|
Warning: require_once(/home/rakursrovnoua/public_html): Failed to open stream: No such file or directory in /home/rakursrovnoua/public_html/footer.php on line 10 Fatal error: Uncaught Error: Failed opening required '' (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php80/root/usr/share/pear') in /home/rakursrovnoua/public_html/footer.php:10 Stack trace: #0 /home/rakursrovnoua/public_html/info.php(316): include() #1 {main} thrown in /home/rakursrovnoua/public_html/footer.php on line 10 |