Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Квітень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | |
Травень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
|
Новини Рівне
|
|
#Ракурс розваг  Пряні оладки без яєць
200 мл кефіру, йогурту або ряженки (від 3,5 %);
140 г борошна;
1/3 ч.л. соди;
1 ст.л. цукру;
1 ч.л. ванільного цукру;
дрібка солі;
прянощі за смаком (опціонально);
3 яблука (ріжемо кубиками). Йогурт підігріваємо до дуже теплого стану, додаємо цукор, сіль, розмішуємо. Просіюємо половину борошна, розмішуємо, додаємо другу половину, соду, ще раз перемішуємо. Додаємо порізані яблука, перемішуємо, залишаємо на 20 хвилин. Більше тісто не мішаємо. Смажимо на невеликій кількості олії.
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1216 від 07.05.2025p. |
|