Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1147 від 01.12.2023p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Серпень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
Вересень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Новини Рівне
QRcode

#Ракурс добрих порад

Трюк, який зробить борщ ще смачнішим:

Трюк, який зробить борщ ще смачнішим:

що потрібно зробити зі сметаною?

Важко уявити собі людину, яка не любить українського червоного борщу. Так само важко знайти людину, яка б не знала, як його готувати. Скільки господинь, стільки й рецептів приготування цього червоного борщу. Кожна жінка має свої секрети та хитрощі, які роблять її борщ унікальним та неповторним.

Усі ми знаємо, що особливого смаку та аромату борщу додають пасеровані на сковорідці овочі. При цьому, овочі потрібно обсмажувати на рафінованій олії без запаху і робити це всього кілька хвилин. Не слід занадто сильно засмажувати овочі, інакше готовий борщ вийде несмачним. Ідея додавати в борщ не сирі овочі, а овочеву засмажку цікава тим, що так овочі віддадуть борщу набагато більше смаку й аромату.

Крім цього, час приготування страви скорочується в рази, адже, в готовий бульйон потрібно додати готові овочі. Після цього достатньо прокип’ятити борщ кілька хвилин, щоб усі інгредієнти «подружилися» між собою і можна подавати його до столу.

Ще одним невід’ємним компонентом будь-якого борщу, крім овочів, є сметана. Її ми звикли додавати до борщу безпосередньо перед їжею. Однак, досвідчені кухарі радять робити це по-іншому. Перед тим, як додавати сметану до борщу, її слід обсмажити на чистій сковорідці протягом 2-3 хвилин.

Щоб засмажка вийшла смачною, сметану краще брати високої жирності. Ідеально підходить для цього домашня сметана або вершки. А додавати смажену сметану в борщ потрібно за кілька хвилин до закінчення приготування. Завдяки цьому, готовий борщ буде дуже смачним і ніжним на смак. Сметана забере зайву кислоту та нейтралізує стійкий запах томатів чи пасти в борщі.

Після того, як ви додасте в борщ сметану, прокип’ятіть його ще кілька хвилин і можете забирати каструлю з вогню. Залиште борщ на 10-15 хвилин, щоб він настоявся і тільки після цього можете розливати його в порційні тарілки та подавати до столу. Не забудьте посипати борщ рубаною свіжою зеленню.

01.12.2023


Переглядів: 147

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1186 від 11.09.2024p.
¤ 
Що діти успадковують виключно від батька?

Що діти успадковують виключно від батька?

Коли йдеться про генетику, діти успадковують унікальну комбінацію рис від обох батьків....

¤ 
Зіткнення двох авто: загинув водій легковика

Зіткнення двох авто: загинув водій легковика

ДТП сталася 31 серпня близько 5 години на автодорозі «Городище-Рівне-Старокостянтинів» неподалік села Лісопіль....

¤ 
Ваш родич потрапив у ДТП: львів’янину повідомлено про підозру за шахрайство

Ваш родич потрапив у ДТП: львів’янину повідомлено про підозру за шахрайство

Зловмисник, який більше 10 років провів за ґратами, перебуває у слідчому ізоляторі за аналогічний злочин, вчинений на території Львова....

¤ 
Голова облради звільнив керівника протипухлинного центру. Звільнилися і заступники

Голова облради звільнив керівника протипухлинного центру. Звільнилися і заступники

– Ми всі бачили цю недостойну поведінку. І звичайно, що і обласна рада і облдержадміністрація засудили це. Вже прийняті кадрові рішення: керівник протипухлинного центру Григорій Іванович Максим’як та його заступники написали заяви на звільнення....

¤ 
Виробники Рівненщини вже долучаються до Національного кешбеку

Виробники Рівненщини вже долучаються до Національного кешбеку

2 вересня в Україні стартувало бета-тестування програми «Національний кешбек». Впродовж місяця система наповнюватиметься товарами українських виробників, за купівлю яких споживачі отримають 10 % кешбеку....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (22009)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (18040)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (15144)
• Допомога під час карантину [967] (15066)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14872)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14717)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (14628)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (14582)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (14575)
• Живи до ста! [965] (14547)
• Бюджет і ми… [965] (14480)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (14469)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (14352)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (14284)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (14227)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (14169)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13786)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13766)

ТОП-15 свіжого номера:

• У День пам’яті захисників Кличко вшанував пам’ять героїв та взяв участь у відкритті меморіального монументу (377)
• Виробники Рівненщини вже долучаються до Національного кешбеку (59)
• Що діти успадковують виключно від батька? (59)
• Голова облради звільнив керівника протипухлинного центру. Звільнилися і заступники (58)
• Зіткнення двох авто: загинув водій легковика (54)
• Ваш родич потрапив у ДТП: львів’янину повідомлено про підозру за шахрайство (54)
• На Рівненщині садівництво розвивається за допомогою державних грантів (51)
• Міфи про кавун, в які час перестати вірити (47)
• Болгарська лютениця (43)
• Чим мігрень відрізняється від звичайного головного болю? (35)
• Ознаки, які ми не пов’язуємо зі старінням (32)
• Навіщо додавати цукор при варінні старої картоплі? (30)
• Секрети догляду за шкірою обличчя з виноградом (30)
• Найпростіший і ефективний спосіб чищення пральної машини (29)
• Як за допомогою звичайного аркуша паперу впоратися з гнівом? (29)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"