№1149 від 15.12.2023p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Горіхові трубочкиборошно - 300 г; вершкове масло – 100 г; сметана - 250 г; сіль - дрібка; розпушувач - 1/3 ч.л.; ванільний цукор - 1 ч.л.; цукрова пудра - 40 г; Начинка: волоські горіхи-400 г; мед-4 ст.л. На кожні 100 г горіхів знадобиться 1 ст.л. з гіркою меду. Замість меду можна додати цукор. За бажанням, до начинки можна додати корицю чи спеції для печива. Масло і сметана холодні. Масло перетираємо з боршном, розпушувачем та сіллю, додаємо сметану з пудрою та ванільним цукром. Замішуємо тісто і залишаємо в холодильнику на 1 годину. Далі поділимо тісто на 5 частин. Розкачуємо кожен колобок якомога тонше, тоді тісто буде хрусткішим. Викладаємо начинку, формуємо трубочки. Для гарнішого кольору наше печиво можна змазати яєчним жовтком, тоді буде красивий глянець. Випікати в розігрітій до 180°С духовці 20-25 хв. до золотистого кольору. Готове печиво присипаємо цукровю пудрою.
Коментарі (0):
|
© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |